Голмайсторът на Югоизточната Трета лига Виктор Янев ще играе през

...
Голмайсторът на Югоизточната Трета лига Виктор Янев ще играе през
Коментари Харесай

Голмайсторът на Несебър подсили отбор от Серия Д

Голмайсторът на Югоизточната Трета лига Виктор Янев ще играе напролет в тима на Ротонда от италианската Серия Д, оповестява уеб сайтът notiziariocalcio.com. Договорът сред страните към този момент е подписан и българският нападател към този момент е картотекиран в новия си тим.

Янев, който е роден през 1998-а година, има може да се похвали със статистика от 26 попадения в 20 мача през есента за тима на Несебър във всички шампионати и има сериозен принос за лидерската позиция на " делфините ".
 Черно море задържа румънеца Калкан
Черно море задържа румънеца Калкан

Може да дебютира още против Лудогорец

Така напролет воденият от треньора Николай Жечев тим би трябвало да се оправя и без топ-реализатора си.

" Сложна и тежка интервенция от всички гледни точки, тя приключи позитивно с помощта на скъпата консултантска активност на компанията G C Calcio & Sport Management ", написа още изданието.

Освен в Несебър, Виктор Янев е играл за бургаските Черноморец, чийто младеж е, и Нефтохимик, както и за Пирин (Благоевград) във Втора лига.

От изданието той е показан като " мощен, здрав нападател, против който е мъчно да се изправиш; привикнал да се дуелира в и отвън наказателното поле, той напълно припомня на Паскуале Луизо, който е играл по терените на Серия А сред 90-те и 2000-те години и е прочут също като " бика Сора ".

За Виктор Янев това е първо излизане в чужбина, а клубът от Калабрия му предлага отлични условия за работа, както и като финанси и битово настаняване. Ротонда е на 11-о място от 18 тима в поток Н на четвъртото равнище на италианския футбол, на 9 точки от местата даващи право на плейоф за промоция в Серия С.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР