Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо сподели, че след като е

...
Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо сподели, че след като е
Коментари Харесай

Кайседо си е поставил голова цел

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо показа, че откакто е дошъл на "Българска войска " си е сложил персонална цел да вкара 13 гола. Това разкри той в изявление за Radio Activa FM.

"Когато пристигнах в България си сложих цел да вкарам 13 гола. До нея в този момент ми остават още четири, само че имаме два мача до края на сезона. Не изгубвам вяра да я реализира. В началото играехме в скица 3-5-2 при предходния треньор, а в този момент единствено с един нападател и би трябвало да се боря с централните бранители, да разтварям пространства и да пробвам да отбелязвам ", съобщи нападателят.

"Да победим във финала беше прелестно. Откакто дойдох в клуба, знаех, че сме способни на огромни неща. Отварянето на стадионите и да имаме почитателите зад тила си в този дуел беше необикновено ", добавя Кайседо.

"Винаги съм харесвал италианското състезание. Фелипе Кайседо е един от моите образци, поради своята кариера. Също по този начин проследявам Дуван Сапата и Лукаку ", признава таранът.

"Имам контракт до лятото на 2022 година. Моята визия е през 2022 година да играя на Световното състезание в Катар. Всяка нощ се апелирам на Бог да попадна в листата на националния селекционер. Наистина желая да нося екипа на родината си. Още при младежите бях поласкан. Не знам дали в този момент ще ме повикат, само че съм подготвен да дойда и да оказа помощ. Считам се за спокоен човек и в случай че ме повикат, ще допринеса за здравословна конкуренция ", добави още новото попълнение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР