Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга, бе избран за играч

...
Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга, бе избран за играч
Коментари Харесай

Каранга каза защо реже глави и поднесе извиненията си на Левски

Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга, бе определен за състезател №1 на 26-ия кръг на Първа лига. Таранът изясни жеста с рязането на глави, който прави след отбелязването на гол, като се извини и за дейностите си след дербито с Левски:

" Ако гледате моите голове в Бразилия, ще разберете, че постоянно съм се радвал по този начин. Не знам за какво тук се обръща толкоз огромно внимание на този жест.



Следващия пък като вкарам гол, няма да се развеселявам, ще внимавам повече. Няма да разясня повече решението на хората, които са решили да ме санкционират.

 Олимпик (Марсилия) пожела Фернандо Каранга от ЦСКА
Европейски първенец пожела Фернандо Каранга!

Носителят на КЕШ набеляза звездата на ЦСКА

Съжалявам, че стана по този начин. Заради страстите, след мача с Левски, малко прекалих. Извинявам се, в случай че съм обидил някого.

Искам като съм на терена, да се веселя. Ако това пречи, не знам. Моята работа е да веселя последователите. Не мисля, че съдиите имат особено отношение към мен. Не може поради едно наказване да трансформира всичко, което върша.

 Снимка 347315
Източник:

Информациите за мой трансфер не ми пречат. Има хора, които се грижат за мен. И клубът ще се грижи за мен, до момента в който съм тук. Клубът ще реши кое е най-хубавото решение. Всичко е обикновено в шампионата. Някой път съдиите са под равнището, само че това не е моя работа. Стамен Белчев и Гриша Ганчев приказват с мен и ми споделят да бъда по-спокоен в изявите си ", сподели Каранга.

 Стамен Белчев: Не извинявам Каранга, само че някои си реализираха задачите (ВИДЕО)
Стамен Белчев: Не извинявам Каранга, само че някои си реализираха задачите (ВИДЕО)

" Няма потребност от нервността, която се получава към "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР