Голмайсторът на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта

...
Голмайсторът на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта
Коментари Харесай

Али Соу: Отказах на "Ал Ахли", щастлив съм да остана

Голмайсторът на ЦСКА Али Соу призна, че е получил оферта от " Ал Ахли ", само че я е отхвърлил. На Летище София гамбийският таран акцентира, че се усеща добре при " алените ", а конкуренцията на привлечения през зимната пауза Ахмед Ахмедов от " Дунав " го стимулира.

" Тренировките бяха сполучливи и всички играчи бяха удовлетворени. Аз съм футболист на ЦСКА в този момент. Щастлив съм тук, по тази причина се върнах. Мачът не беше значим през вчерашния ден, головете ми също. Цялата подготовка беше сполучлива за мен и тима физически. Имаме още време. Спекулациите не ми повлияха, само че имаше мисли в главата ми. Аз съм състезател, който желае да се концентрира върху тренировката си. Щастлив съм да остана”, съобщи Соу.

Снимка: Lap.bg

" Конкуренцията с Ахмед (Ахмедов) ме стимулира и мисля, че това е значимо за тима. Да имаш нови играчи оказва помощ. Имах оферта от " Ал Ахли ", само че я отхвърлих”.

" Сега четох единствено спекулации, само че аз не знам нищо. Отборите би трябвало да приказват, само че най-после става въпрос за мен и чак тогава аз знам повече ", разяснява нападателят на ЦСКА.
Не се продава... непременно. Ще се изпълни ли отново касата на ЦСКА? "Червените " могат да завоюват 4 млн. евро, само че да изгубят следващ главен играч
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР