Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров даде интервю пред Sportal.bg,

...
Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров даде интервю пред Sportal.bg,
Коментари Харесай

Звездата на ЦСКА 1948: Тези, които казват, че не сме истинският ЦСКА, не ме бъркат

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров даде изявление пред Sportal.bg , в което приказва за вероятностите пред " алените ". Гуги, както го назовават почитателите, разяснява и мнението на почитателите на ЦСКА-София, че ЦСКА 1948 няма общо с 31-кратните първенци на България.

" Чувствам се в добра форма, благополучен съм. Надявам се да не преставам да въвеждам голове и да веселя нашите почитатели. Ако треньорът разчита на мен, ще давам всичко от себе си, с цел да отбелязвам още голове. Като погледна тима, с новите футболисти, мисля, че сме създали добър колектив, нямаме друга опция, с изключение на първото място в групата. Всичко към тима е на професионално равнище, клубът работи професионално.  Интервю с Андон Гущеров от ЦСКА 1948 @@@
Най-големите ни съперници са Септември (София), те резервираха тима си, Хебър (Пазарджик) и Монтана. Забравих да прибавя Локомотив (София), би трябвало да си гледаме нашата къща. ЦСКА против ЦСКА в елита? Ха, не знам какво да кажа, ще забележим като се случат нещата. Как бих дал отговор на почитателите, които споделят, че ние не сме същинският ЦСКА? Всеки почитател има право на глас, да си приказва каквото си ще, мен това изобщо не ме бърка. Давам максимума от себе си за тима, експерт съм. Пожелавам си да съм здрав ", съобщи Гущеров пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР