Голмайсторът на Тотнъм Хотспър - Хари Кейн, е цел №1

...
Голмайсторът на Тотнъм Хотспър - Хари Кейн, е цел №1
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед чупи британския трансферен рекорд за Хари Кейн

Голмайсторът на Тотнъм Хотспър - Хари Кейн, е цел №1 на Манчестър Юнайтед за лятната селекция, твърди The Mirror. Изданието написа, че на „ Олд Трафорд “ виждат в лицето на капитана на „ Трите лъва “ съвършеният човек, който да води офанзивата на отбора в идващите няколко години.
Прочетете още
Това сигурно ще значи, че наемът на Вут Вегхорст няма да бъде трансфорат в непрекъснат трансфер, а Антони Марсиал също се чака да напусне през лятото. The Mirror оповестява още, че мениджърът на „ алените дяволи “ - Ерик загар Хаг, счита, че Кейн ще бъде последното парче от пъзела за възобновяване на отбора от „ Олд Трафорд “.

Очакванията са нападателят на Тотнъм да изиска да напусне след края на сезона след следващата разочароваща акция за клуба от северен Лондон. Манчестър Юнайтед пък е подготвен да трансформира Хари Кейн в най-скъпия английски футболист за всички времена. В момента върхът се държи от Джак Грийлиш, за който Манчестър Сити заплати 117.5 милиона евро през лятото на 2021-а година.

В Юнайтед също по този начин са подготвени да последват триумфа на прехвърлянето на Каземиро предишното лято. Бразилецът беше на 30 години, когато се причисли към „ алените дяволи “, а Кейн ще отпразнува 30-ия си рожден ден през месец юли тази година. Бразилецът обаче потвърди, че е катализатор във възхода на Юнайтед, който е трети във Висшата лига, ще играе на ¼-финалите за Ф Къп, с единия крайник е и на ¼-финалите в Лига Европа, а в края на предишния месец завоюва и първа купа от шест години насам, откакто победи с Карабо Къп след победа над Нюкасъл във финала.

Ман Юнайтед обаче е подготвил и аварийни разновидности при възможен крах с привличането на Кейн. Смята се, че на „ ОЛд Трафорд “ са набелязали нападателят на Бенфика Гонсало Рамош, Мохамед Кудус, на който Тен Хаг беше треньор в Аякс, както и звездата на Наполи Виктор Осимен, само че цената на нигериеца може да се окаже даже още по-висока от тази на капитана на Тотнъм.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР