Голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн, е отказал да премине

...
Голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн, е отказал да премине
Коментари Харесай

Кейн отказа на ПСЖ, дал е дума за трансфер само в Байерн

Голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн, е отказал да премине в Пари Сен Жермен, твърди Bild. Въпреки че представители на парижани са били в Лондон за среща с президента на „ шпорите “ - Даниел Леви, позицията на самия нападател остава непроменена и той желае да продължи кариерата си в немския първенец Байерн Мюнхен.

Съобщава се, че Кейн е дал дума на баварците и в клуба са уверени, че ще удържи на нея. 29-годишният капитан на Англия има вяра, че точно с Байерн има максимален късмет да завоюва Шампионската лига.

Тотнъм към този момент отхвърли две предложения на немския гранд за огромната си звезда, само че от „ Алианц Арена ” към този момент приготвят трета, която може да доближи рекордните за клуба 100 милиона евро. Личните условия на Кейн не са проблем и двете страни към този момент са ги договорили.

Очаква се, че Тотнъм да склони да продаде звездата си точно за към 100 милиона евро. През предишния сезон Кейн изигра общо 49 мача във всички шампионати за лондончани и означи 32 гола.

Harry Kane has rejected a move to PSG. The striker only wants to go to Bayern if he were to leave Tottenham. Bayern are very optimistic because Kane rejecting PSG means he is true to his word []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР