Голмайсторът на се е разбрал за нов договор с клуба.

...
Голмайсторът на се е разбрал за нов договор с клуба.
Коментари Харесай

Арсенал е близо до новия договор на Обамеянг и трансфера на Габриел

Голмайсторът на се е схванал за нов контракт с клуба. Договорката е джука, а мениджърът на " артилеристите " се надява нападателят публично да подпише скоро. Споразумението е за три години, в които той ще получава по 250 000 лири на седмица. Играчът обаче би трябвало да постави подписа си и когато го направи, в Арсенал ще се усещат надалеч по-добре.

" Позитивно съм надъхан. Имахме доста ползотворни диалози с него и с сътрудника му. Уверен съм, че имаме съглашение скоро ", разяснява Артета.

Испанецът към този момент си обезпечи няколко нови попълнения. Арсенал притегли като свободен сътрудник, завърши прехвърлянията на Мари и и е напът да притегли Магаляеш от.

" Не можем още нищо да обявим ", съобщи Артета по отношение на прехвърлянето на Габриел. - Сделката не е финализирана, само че той е състезател, който следим отдавна. Надявам се, че ще го притеглим. Понякога финалните стадии не са толкоз лесни, колкото наподобяват. "

Gabriel signing
Auba's contract
Ceballos return?

Here is everything Mikel Arteta spoke about during his pre-match press conference for the Community Shield vs Liverpool |
— football.london (@Football_LDN)
Испанецът приказва преди старта на сезона в събота, когато неговият отбор ще се изправи против в мач за " Къмюнити Шийлд ". Артета призна, че тимът няма да е в оптимално положения за този конфликт.

" Имахме две тренировки, тъй че може да си визиите, че този мач идва в средата на мини предсезонната ни подготовка. От друга страна нямахме доста време, с цел да изгубим форма. Този край не е в съвършен миг,но играчите са стимулирани ", съобщи наставникът. Той добави, че е изцяло възобновен от травмата, която му попречи да играе в края на предишния сезон.

Артета разяснява и обстановката с: " Аз съм почитател на от дребен и е тъжно да видя съгласно мен най-хубавият състезател в историята да си тръгне. Ще забележим какво ще се случи. Свързват го с толкоз доста тимове. Ако пристигна в Англия, ще се радваме ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР