Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е на път да

...
Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е на път да
Коментари Харесай

Бензема е много близо до нов договор с Реал Мадрид

Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е на път да подпише нов контракт с отбора, оповестява “Марка”. Очаква се това да се случи още преди края на тази акция.

Настоящият договор на 33-годишния нападател изтича следващата година, само че ще бъде продължен с още един сезон до лятото на 2023-а. Така в клуба ще спазят своята политика да преподписват с играчите над 30-годишна възраст единствено за още една акция. Този път обаче те ще го сторят още в този момент, с цел да избегнат сходна обстановка като с изтичащите контракти на Серхио Рамос, Лукас Васкес и Лука Модрич. От изданието акцентират, че договарянията сред Бензема и управлението постоянно са бързи и безпроблемни, защото играчът в никакъв случай не е имал съществени искания и не е изявявал предпочитание да си тръгне от " Сантиаго Бернабеу ".

Бившият френски национал е основна част от състава на Зинедин Зидан, като през сегашния сезон има 25 гола и 6 асистенции в 36 мача във всички шампионати. Той е част от клуба от лятото на 2009 година насам и е петият максимален голмайстор в историята на мадридчани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР