Голмайсторът на първенеца в Северозападната Трета лига "Кариана" /Ерден/ -

...
Голмайсторът на първенеца в Северозападната Трета лига "Кариана" /Ерден/ -
Коментари Харесай

Голмайсторът на Кариана: Организацията ни е на много високо ниво, гоним място във Втора лига

Голмайсторът на първенеца в Северозападната Трета лига "Кариана " /Ерден/ - Васил Тачев, призна в ефира на Sportal TV, че въпреки управлението да не е поставяло за цел влизане във Втора лига, всички в редиците на Атанас Джамбазки са пределно стимулирани да си завоюват място измежду експертите. В момента отборът на предприемача Милан Йосифов е едноличен водач в подреждането с актив от 27 точки, с три повече от втория "Бдин " /Видин/. Юношата на "Черно море " похвали клубното управление за предоставените условия, като изрази убеденост, че от позиция на организацията и базата, с която разполага, "Кариана " умерено може да бъде в Топ 5 на Втора лига.
“Условията, в които се готвим и играем, са доста положителни. Като организация, възнаграждение, тренировки и условия, можем да влезем в Топ 5 на Втора лига. Работи се доста професионално под управлението на потвърден експерт като Атанас Джамбазки. Личи си, че има сериозен опит, насъбран и в Първа лига”, похвали Джамбазки голмайсторът на "Кариана ", като не скри възхищението си и от клубния необут Милан Йосифов: “Изключително упорит човек, който дава доста средства за клуба. Нямаме сложена от негова страна цел за промоция, само че като виждаме каква е организацията, какви са предоставените ни условия, сами сме стимулирани да си осигурим място във Втора лига следващата година.”
“Конкуренцията в Северозападната Трета лига е слаба. Единствено "Спартак " /Плевен/ може да ни бъде съперник, само че отборът изостана много и не мисля, че ще успее да навакса изгубените точки. Без значение обаче дали противниците имат упоритости за нещо огромно, или не, против нас постоянно се играе на 100%”, показа още Тачев. Роденият в Петрич нападател разкри и част от проектите на притежателя за реорганизация на стадиона: “Мога да уверя, че в случай че влезем във Втора лига, ще има реорганизация на стадиона. Ще стане съвременно оборудване и получи лиценз за Втора лига. Г-н Йосифов има и други хрумвания, само че всичко с времето си”, описа за край някогашният “моряк”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР