Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е готов

...
Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е готов
Коментари Харесай

ОБРАТ: Мбапе склонил за нов договор с ПСЖ

Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е подготвен да обвърже бъдещето си с френския първенец и да подпише нов контракт до 2026-а година, който да включва специфична уговорка за откупуването му идващото лято.

24-годишният футболист претърпя катарзис, откакто ясно съобщи желанието си да напусне „ Парк де Пренс “ като свободен сътрудник следващата година, когато изтича актуалният му договор. Ръководството на клуба не остава предостатъчно от това решение и извади нападателя от първия тим.  В резултат на това Мбапе размишления и беше върнат в състава, а по-късно вкара общо три гола в двама мача, в които взе присъединяване от началото на сезона.

Този поврат не свършва дотук, откакто нападателят е подготвен да удължи контракта си на „ Парк де Пренс “, твърди журналистът Марко Контерио от Tuttomercatoweb. Въпреки това, бъдещата договорка ще включва мистериозна освобождаваща уговорка за идващото лято, която към момента може да разреши на Мбапе да реализира мечтания си трансфер в Реал Мадрид.

Контерио оповестява, че спортният шеф на ПСЖ - Луис Кампос, е бил главната движеща мощ в договарянията, откакто спортният шеф е заплашен да загуби позицията си, в случай че не може да бъде реализирано съглашение за нов контракт.

Отборът на Луис Енрике притегли сънародника и другар на Мбапе - Усман Дембеле, с цел да му партнира в офанзивата, до момента в който продължава и договарянията с Айнтрахт Франкфурт за още един френски национал в лицето на Рандал Коло Муани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР