Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен беше заснет днес в Берлин,

...
Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен беше заснет днес в Берлин,
Коментари Харесай

Виктор Осимен се появи в Германия

Голмайсторът на Наполи Виктор Осимен беше сниман през днешния ден в Берлин, което даде мотив за спекулациите, че той е покрай трансфер в Байерн (Мюнхен). Германският гранд е един от многото претенденти за футболиста на италианския първенец.

Осимен беше сниман да излиза от хотел в столицата, като дружно с него бяха приятелката му Стефани Ладевиг и 1-годишната им щерка. Стефани Ладевиг обаче е от Германия и не е изключено тримата да са били на посетители на нейни родственици.

Според “Билд ” за момента няма диалози сред Наполи и Байерн за нигериеца, защото баварците по-скоро считат, че цената му е прекомерно висока за техните благоприятни условия. По принцип неаполитанците не желаната да се разделят с него, само че в случай че въпреки всичко се съгласят на това, се чака сумата да е над 100 млн. евро.
 Президентът на Наполи взима ограничения за Осимен, с цел да предотврати интереса от грандовете Президентът на Наполи взима ограничения за Осимен, с цел да предотврати интереса от грандовете
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР