Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд няма да играе за

...
Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд няма да играе за
Коментари Харесай

Манчестър Сити остава без Ерлинг Холанд до края на месеца

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд няма да играе за отбора до края на месеца поради травмата му на ходилото, съобщи мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола.

Тази вечер Сити гостува на Нюкасъл в мач от Висшата лига, а до края на месеца им предстоят още два дуела - против Тотнъм в 4-ия кръг на ФА Къп и вкъщи против Бърнли в британското състезание.

По време на своята конференция Гуардиола разкри, че чака Холанд да се върне към тренировки по време на лагера на отбора в Абу Даби идната седмица.

" Това е проблем с костта, има потребност от време. Добре е, че лекарите взеха решение да го спрат за още седмица и може би ще тренира още веднъж в Абу Даби. Да се наядаме, че ще бъде подготвен в края на месеца. Малко повече отсъства, в сравнение с чакахме ", показа испанският експерт.

Ерлинг Холанд води в класирането при голмайсторите на Висшата лига от началото на сезона със своите 14 попадения, само че здравословните проблеми не му разрешават във към този момент 8 поредни мача да помогне на своите съотборници.

" Имаме потребност от него. Дано в последните четири или пет месеца от сезона се върне и играе без проблем ", пожела си Пеп Гуардиола, който разкри още, че швейцарският бранител Мануел Аканджи също ще отсъства до края на януари, само че за негова наслада Кевин Де Бройне е подготвен да се завърне в титулярния състав на Манчестър Сити.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР