Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд няма да играе за

...
Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд няма да играе за
Коментари Харесай

Манчестър Сити губи Холанд

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд няма да играе за отбора до края на месеца поради травмата му на ходилото, съобщи мениджърът на отбора Пеп Гуардиола.

" Гражданите " играят против Нюкасъл в събота в мач от Висшата лига, като по-късно гостуват на Тотнъм в четвъртия кръг на ФА КЪп, а в последните дни на месеца одобряват Бърнли вкъщи. Геуардиола разкри, че чака 23-годишният норвежец да се върне към тренировки по време на лагера на отбора в Абу Даби идната седмица.

" Това е проблем с костта, има потребност от време ", сподели испанският треньор. " Добре е, че лекарите взеха решение да го спрат за още седмица и може би ще тренира още веднъж в Абу Даби. Да се наядаме, че ще бъде подготвен в края на месеца. Малко повече отсъства, в сравнение с чакахме ", призна мениджърът.

Холанд води в класирането при голмайсторите на Висшата лига с Мохамед Салах от Ливърпул, с който имат по 14 попадения. Той пропусна последните 8 мача на Сити във всички шампионати.

" Имаме потребност от него. Дано в последните четири или пет месеца от сезона се върне и играе без проблем ", пожела си Гуардиола.

Мениджърът на Сити разкри и, че швейцарският бранител Мануел Аканджи също ще отсъства до края на месеца, само че че Кевин Де Бройне от Белгия към този момент е подготвен за титуляр в отбора.
 Манчестър Сити обвързва Холанд с нов контракт
Манчестър Сити обвързва Холанд с нов контракт

" Гражданите " се пробват да се възползват от нежеланието му да премине в Реал или Барселона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР