Голмайсторът на Лудогорец - Игор Тиаго ще пропусне реванша от

...
Голмайсторът на Лудогорец - Игор Тиаго ще пропусне реванша от
Коментари Харесай

Изгоря основен играч на Лудогорец за реванша с Черно Море

Голмайсторът на Лудогорец - Игор Тиаго ще пропусне реванша от 1/2-финалите за Купата на България против Черно Море, предава вестник “Тема Спорт ”. Причината за отсъствието на нападателя е, че получи петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде осъден за една среща.

Бразилецът се намира в отлична форма от началото на сезона и към този момент е осъществил 12 попадния в efbet Лига., означи 3 гола в европейските клубни шампионати и се разписа един път в Купата на България.
 Лудогорец пуска на следващия ден билетите за реванша против Черно море за Купата на България Лудогорец пуска на следващия ден билетите за реванша против Черно море за Купата на България
По всяка възможност наставникът на “орлите ” - Ивайло Петев ще заложи на Матиас Тисера на върха на офанзивата против “моряците ”, прецизира изданието. Съществува алтернатива да се сложи и някой из сред Кайо Видал и Насименто в ролята на нападател, само че е по-вероятно аржентинецът да поведе нападението на първенците, които са пред класиране на край в шампионата за първи път от 2017 година
 Лудогорец отхвърли 3,5 млн. евро за Игор Тиаго Лудогорец отхвърли 3,5 млн. евро за Игор Тиаго
Първият дуел на 25 април (вторник) беше във Варна и завърпи с успеха за Лудогорец с 2:1. Реваншът в Разград е след броени дни на 11 май (четвъртък).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР