Голмайсторът на Левски Станислав Костов ще е един от малкото

...
Голмайсторът на Левски Станислав Костов ще е един от малкото
Коментари Харесай

Левски предлага нов договор на голмайстора си

Голмайсторът на Левски Станислав Костов ще е един от дребното футболисти на тима, които през лятото може да се радвта на по-голямо месечно заплащане, написа " Тема спорт ". В момента нападателят е измежду най-нископлатените играчи в състава, а точно неговото мощно показване е и най-голямата изненада през сезона.

27-годишният Костов е играл във всичките 26 мача от постоянния сезон в Първа лига. В тях той означи 19 гола, с които е водач в голмайсторската листа на шампионата, с един повече от втория Клаудиу Кешерю.

Благоевградчанинът акостира на " Георги Аспарухов " при започване на 2018 година. Това стана откакто разтрогна контракта си с Пирин. В началото Костов имаше ролята на авариен нападател, защото Делио Роси предпочиташе задграничните нападатели.

В първия си полусезон със синята фланелка Станислав изигра 11 срещи, в които осъществя 3 попадения. През актуалната акция обаче е неукротим. Сегашният контракт на Костов изтича през 2020 година, само че положителните му игри ще му завоюват нов подобен с по-високо възнаграждение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР