Голмайсторът на Левски срещу Черно море – Рикардиньо, бе много

...
Голмайсторът на Левски срещу Черно море – Рикардиньо, бе много
Коментари Харесай

Рикардиньо: Ще се борим и за новия треньор, дано вкарам в оставащите два мача

Голмайсторът на Левски против Черно море – Рикардиньо, бе доста благополучен след двата си гола против „ моряците “. Победата с 2:1 обезпечи на вековниците най-малко бараж за европейските клубни шампионати, а бразилецът показа, че тимът ще се бори и за третото място, което сега принадлежи на ЦСКА 1948. Нападателят показа, че се надява да вкара и в последните два мача – против Лудогорец и ЦСКА.

„ Благодаря на всички, които ни поддържат, на Господ. Много мъчно беше, в действителност, веселя се. Много съм благополучен, че вкарах на този тим. Искам да вкарам и на идващите два тима “.

„ В началото може би закъсняват триумфите акомодация, нова кулутра. Мисля, че към този момент влизам по-добре в ролята си и потвърждава защо съм пристигнал “.

„ Докато има математически късмет да сме трети, би трябвало да се борим. Щом е математически допустимо, няма късмет да не се борим до дъно “.

„ Аз съм благополучен от работата с господин Топузаков. Той ме кара да се усещам убеден. Ние сме играчи, както споменахте, че имаме нов треньор – ще се борим и за него “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР