Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте

...
Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте
Коментари Харесай

Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте

Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку може да последва Антонио Конте и да напусне клуба това лято. Белгиецът имаше главен принос за първата купа на " нерадзурите " от 11 години.

Конте си потегля, тъй като не получи гаранции, че ще разполага с боеспособен тим за идващия сезон. Интер е в тежко финансово положение и може да се наложи да се раздели с някои от главните си играчи.

Лукаку означи 64 година в границите на два сезона с екипа на гранда от Милано. Той има контракт за още три години. Покрай финансовите проблеми на клуба в Англия незабавно се заприказва, че нападателят може да се завърне в Челси.

В момента той е на къса отмора преди да се причисли към състава на Белгия в подготовката му за европейското състезание. В Интер ще изчакат назначението на нов треньор преди да взимат решения за бъдещето на играчите.

Chelsea will sell Kepa Arrizabalaga, Callum Hudson-Odoi, Ross Barkley, Ruben Loftus-Cheek and Tammy Abraham to help fund a summer move for Romelu Lukaku, according to the Sunday World
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР