Голмайсторът на Черно море срещу Царско село – Стефан Велев,

...
Голмайсторът на Черно море срещу Царско село – Стефан Велев,
Коментари Харесай

Стефан Велев: Не знам дали имаме предимство спрямо ЦСКА 1948

Голмайсторът на Черно море против Царско село – Стефан Велев, посвети победния си гол на своята брачна половинка, която чества рожден ден. Опорният халф призна, че тимът не мисли за извънредно класиране в Топ 6 и отборът няма психически напън върху тима.

„ Посвещавам гола на брачната половинка си, която през днешния ден има рожден ден. Хвърлихме много старания против тим, който играе футбол. Умеят да владеят топката. Имал съм достойнството да работя с Любо Пенев и знам неговите условия. Мисля, че през днешния ден показахме екипен дух, който се овенча с победа”, стартира Велев.

„ Определено имахме своите обстановки през днешния ден. Можеше да вкараме по-ранен гол и да затворим мача, само че въпреки всичко радостното е, че играхме добре и бяхме като едно цяло. Това са значими три точки за нас”.

„ Психологически не мога да кажа дали имаме преимущество с ЦСКА 1948. Не мислим за мача с тях, има много време. Гледаме мач за мач. Имаме тежки срещи, преди този момент имахме сложни мачове с тимове от Топ 6. Ще се постараем да наберем скорост и да затвърдим тази игра”, приключи Стефан Велев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР