Голмайсторът на Черно море Исмаил Иса бе избран за Играч

...
Голмайсторът на Черно море Исмаил Иса бе избран за Играч
Коментари Харесай

Играчът на мача Иса след третия равен на Черно море: Трябва да се съобразяват с нас

Голмайсторът на Черно море Исмаил Иса бе определен за „ Играч на мача ” след равния срещу Ботев във Враца в петия кръг на efbet Лига. Иса изрази съжалението си от равенството и призна, че тимът желае да побеждава, а също по този начин, че другите би трябвало да се преценяват с " моряците ".

„ Не знам какво да кажа този път – това е отчаяние за нас. Изпуснахме доста положения. Трети мач заслужавахме да спечелим – не знам.

„ Ние имахме по-чистите положения през целия мач и в подобен мач би трябвало да вкараш втори гол и да приключиш всичко.

„ Голът падна тъкмо когато би трябвало, само че ние не заиграхме умерено, а единствено ритахме топки. Трябваше да бъдем по-солидни. Скоростта не ми оказа помощ при гола, а те направиха неточност. Търсих до последно топката и по този начин се случи – случва се.

„ За някои да си без загуба до момента е положително, само че ние искахме да спечелим девет точки, а в този момент сме с три. Можем повече. Мисля, че всички ще се преценяват с нас. Ако продължим да играем добре, успехите ще дойдат ”, приключи пред Диема Спорт Исмаил Иса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР