Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Божинов е уверен, че тимът

...
Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Божинов е уверен, че тимът
Коментари Харесай

Валери: Ботев може да се пребори за квалификациите за Лига Европа

Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Божинов е убеден, че отборът му има сили освен да се избави, само че и да се пребори за квалификациите за Лига Европа. Бившият нападател на Лече, Фиорентиран, Ювентус, Манчестър Сити, Парма и Спортинг (Лисабон) призна, че се усеща чудесно в сегашния си клуб.

“Понякога в живота ни се случват неща, които не сме очаквали. Като идването ми във Враца да вземем за пример. Крачка обратно? Не, в противен случай. Дори напред. Пишем история, която малко тимове от “нашата черга” могат да реализират. Показахме, че сме тим, с който всеки би трябвало да се преценява. Надявам се, че ще успеем да запазим мястото си в елита, след което ще гоним другите си цели. Аз имам вяра, че можем да се преборим за квалификациите за Лига Европа”, разяснява Божинов.

“Във Враца се почувствах обичан и убеден и добих самочувствие. За три месеца се почувствах мъж - израснал, порядъчен, виновен, умен. Виждам се друг. Понякога човек се усеща на място тъкмо там, където минимум е очаквал. С Враца е по този начин. Аз съм роден под щастлива звезда, тъй като съм се измъквал от доста тежки обстановки, когато са ме отписвали и съм “свършвал” с футбола”, добави още голмайсторът на Ботев.
Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Локомотив (Пловдив) 4:0краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР