Голмайсторът на Ботев (Враца) Петър Атанасов бе избран за играч

...
Голмайсторът на Ботев (Враца) Петър Атанасов бе избран за играч
Коментари Харесай

Петър Атанасов: Надявам се голям отбор да ме забележи

Голмайсторът на Ботев (Враца) Петър Атанасов бе определен за състезател на 5-ия кръг на Първа лига. Офанзивният халф вкара двата гола за успеха с 2:0 над Етър и по този метод попаденията му от началото на сезона станаха 5, като излезе отпред при стрелците.

" Искам да благодаря на моя тим. Без тях нямаше да съм тук. Всеки заслужава тази премия. Не сме разговаряли за цели с управлението. Надяваме се да се затвърдим в Първа лига, да играем прекрасен футбол.

От началото на сезона играем добре. В първите мачове, съгласно мен ни липсваше малко шанс. Сега пристигнаха тези две победи и внесоха убеденост, пристигна ни самочувствие.

В началото на сезона се шегувахме, че ще вкарам 10 гола до зимата. Ето, че към този момент половината са осъществени. Дай Боже да задмина тази граница. За Валери Божинов - ще се веселя, в случай че се стигне до негов трансфер при нас. Той е добър футболист, с име, с визитка. Може единствено да усъвършенства класата на тима.

 Валери Божинов е все по-близо до Ботев (Враца)
Валери Божинов е все по-близо до Ботев (Враца)

Нападателят няма да продължи кариерата си в Тернана

Ще се веселя доста, в случай че вкарам на ЦСКА. Това обаче е много мъчно. Със сигурност към този момент тимовете ще имат едно на разум за мен, само че ще се опитваме по някакъв метод да ги излъжем.

Играл съм на няколко поста - ляв външен, десен външен, зад нападателя мога да играя, по тази причина ще търсим изненада. В Българските тимове, след време се надявам, в случай че мога да заиграя в някой от водещите тимове, само че имам за цел да изляза в чужбина и да се задържа там.

Кметът е много разпален, идва на стадиона. Прави всичко да се усещаме добре. Организацията е добра, няма забавяния на заплати. Ние всеки мач излизаме за победа. Отиваме да се надиграваме с Берое, ще се опитаме да победим, само че каквото стане.

Ще съм доста благополучен, в случай че получа повиквателна за националния. Това ми е детска фантазия. Надявам се с още по-добри игри селекционерът да огледа и към мен.

 Снимка 374670
Източник:

По принцип на гостувания е по-лесно. Няма я тази домакинска еуфория. Като идем на открито, тимовете желаят да мачкат, ние се затваряме и доста повече пространства се отварят пред нас, които може да употребявам и да ми е по-лесно.

Разбира се, че ни липсва това, че не играем на стадиона ни във Враца. Домакинстваме в Монтана, което е на 40 км. Знаете за враждата сред Монтана и Враца и доста хора биват спрени точно поради това. Ако си играехме на нашия стадион, несъмнено щеше да има двойно и тройно аудитория и щеше да е по-лесно за нас. И аз знам, че има отпуснати пари за осветяване, само че към този момент зависи от управлението да задейства нещата.

Тренирам, нищо, че е Враца. Кой треньор би избягал от добър футболист, който да вземе, даже и от Враца. Затова упражнявам и се надявам да ме виждат и да ида в по-добър тим. Аз по принцип не се величая с головия си усет, само че тази година по този начин се случи. Както се споделя апетитът идва с яденето. Да запазим задачата с десетте гола, в случай че я трансферира още по-добре ", приключи Атанасов.

 Валери Божинов употребява Ботев (Враца) като трамплин към Русия
Валери Божинов употребява Ботев (Враца) като трамплин към Русия

Нападателят може да укрепи локален отбор, в случай че играе на положително равнище
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР