Голмайсторът на Ботев Пловдив Атанас Илиев говори пред клубната телевизия

...
Голмайсторът на Ботев Пловдив Атанас Илиев говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Целта ми е да съм в топ 3 на голмайсторите в efbet Лига

Голмайсторът на Ботев Пловдив Атанас Илиев приказва пред клубната телевизия за днешния домашен мач против Левски. Таранът на канарчетата напомни, че те са играли мощно в предходния дуел сред двата тима, който се организира в София, само че шансът не е бил на тяхна страна, с цел да се поздравят с победа и срещата е приключила 2:2. Освен това Илиев изрече вълнението си поради дебюта за националния тим и съобщи упоритостта си да е в топ 3 на най-резултатите играчи в efbet Лига.

“Чувството да сложиш националната фланелка е горделивост и чест. Защото възприятието да представляваш България е голяма отговорност и би трябвало да даваш всичко от себе си”, призна Илиев във връзка повиквателната му за представителния отбор на страната.

“Усещането да играем още веднъж пред аудитория е необикновено. Феновете ни дават огромна сила и кураж. Искаш, не искаш, би трябвало да даваш най-хубавото от себе си. Мачът с Левски в София бе един от най-хубавите, които сме играли през последните години. Бяхме доста дисциплинирани, дадохме максимума от себе си и нещата се получиха. Вкарахме два гола и изпуснахме Левски. Можехме да бием с разлика, само че неналичието на шанс и самостоятелни неточности ни костваха успеха ", показа той по отношение на последната среща сред двата състава.

"В неделя (б.р. днес) чакам да се представим доста добре, тъй като доста хора ще дойдат да гледат. Надявам се да създадем добър мач и да затвърдим семействата си против Левски, в които побеждаваме. Доиграваме сезона, тъй като нямаме късмет за седмото място. Целта ми е да съм в топ 3 на голмайсторите в шампионата. Надявам се да продължа с головете в неделя, тъй като изоставам и би трябвало да наваксам. Изказвам признателност на почитателите за поддръжката в мачовете против Лудогорец и Черно море. Надявам се в неделя да дойдат и аз им давам обещание, че тимът ще наподобява по различен метод. Дано се поздравим с победа и да честваме всички заедно”, пожела си стрелецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР