Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров призна, че вече получава оферти

...
Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров призна, че вече получава оферти
Коментари Харесай

Камбуров: Вече имам оферти за следващия сезон

Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров призна, че към този момент получава предложения за идващия сезон. Вчера ветеранът участва на коледното празненство на Локомотив (Пловдив), на което получи премията за най-хубав футболист за 2017 година.

" Благодаря за премията. Това е самодейност, проведена от почитателите. Те са дали своят вот и щом те са решили, аз съм благополучен и признателен за премията. Дали един ден мога да се върна в Локо? Не желая да разясня. Имам си клуб. Сега съм в Стара Загора, извършвам си отговорностите там.

Искам да благодаря и на хората в Берое, тъй като продължих да си пиша историята, която ми трябваше. Те са също част от нея и не желая да разясня повече и да влизам в полемики по кое време, къде и по какъв начин ще играя. Имам си контракт до май месец, мисля да го извърша, а по-късно към този момент ще мислим. Ако няма травми, сигурно ще продължа на играя и през идващия сезон. Вече имам и предложения, в случай че би трябвало да бъда почтен ", довери Марто пред пловдивските публицисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР