Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски ще играе при гостуването

...
Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски ще играе при гостуването
Коментари Харесай

Нагелсман: Левандовски има висок праг на болка, ще играе срещу Фрайбург

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски ще играе при гостуването на Фрайбург в събота, макар болките, които има в ребрата. В това увери старши треньорът на баварците Юлиан Нагелсман.

Носителят на премията " Футболист на годината " на ФИФА се контузи при триумфа на Полша с 2:0 над Швеция в плейофа за класиране на международното състезание във вторник, само че съгласно Нагелсман няма по какъв начин болката да спре голмайстора на отбора.

" Роберт е състезател, който постоянно желае да е на терена. Той има доста висок предел на болката. Очаквам той да бъде в състава ни за мача в събота ", съобщи младият експерт.
 Левандовски пропусна тренировката с Байерн поради болежки
Левандовски пропусна тренировката с Байерн поради болежки

Повече детайлности

Нагелсман обаче добави, че няма да бъдат поемани никакви непотребни опасности преди четвъртфиналния дуел от Шампионската лига с Виляреал в сряда. Добрата вест за треньора е завръщането в групата на полузащитника Леон Горецка и бранителя Никлас Зюле. През последните седмици двамата лекуваха разнообразни контузии.

" Горецка имаше малко проблеми с хълбока, само че с изключение на това, през последните дни тренира доста добре. Щастлив съм за него ", сподели Нагелсман, откакто немският национал отсъства от терените през последните четири месеца поради контузия в коляното.

Левият краен бранител Алфонсо Дейвис, който имаше сърдечен проблем, също ще може да се завърне в игра скоро. Това ще стане след към десетина дни. Аут за мача с Фрайбург са нападателят Ерик Максим Чупо-Мотинг, който е с ковид, както и бранителят Йошуа Кимих, който чака със брачната половинка си раждането на третото им дете.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР