Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски може да се окаже

...
Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски може да се окаже
Коментари Харесай

Левандовски: Играе ми се в Реал Мадрид

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски може да се окаже в центъра на трансферна сага през лятото. Въпреки безапелационното отвращение на баварския гранд да се лиши от услугите му, ползата на Реал Мадрид е прекомерно огромно прелъщение за поляка и той е подготвен да премине на “Сантиаго Бернабеу”. Това твърди “Билд”, като в информацията се загатва, че полският национал към този момент е споделил със съотборниците си, че желае да напусне клуба и да подпише с “белия балет”.

Реал от доста време се пробва да притегли Левандовски, а неговият сътрудник постоянно дава разнопосочни сигнали. Неотдавна в испанската преса се появиха трудове, съгласно които Зинедин Зидан е одобрил възможната покупка на 29-годишния нападател, а самият той е прецизирал персоналните си условия, написа "Sportal ".

Левандовски е наясно, че в тази обстановка не всичко зависи от него. Той има контракт с Байерн до 2021 година, а Карл-Хайнц Румениге и Юп Хайнкес в един глас обявиха, че няма късмет полякът да си тръгне от Мюнхен това лято.

През сегашния сезон Левандовски е отбелязал 27 гола в 27 мача в Бундеслигата. Байерн решително върви към дубъл в Германия, а в Шампионската лига му предстоят полуфинални конфликти точно с Реал Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР