Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е доволен от привличането

...
Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е доволен от привличането
Коментари Харесай

Коутиньо ще се адаптира бързо, убеден е Левандовски

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е удовлетворен от привличането на Филипе Коутиньо, който идва от Барселона чартърен за един сезон с алтернатива за откупуване.

“Това е приказен състезател и е извънредно попълнение - съобщи Лева. - Не считам, че ще му е нужно дълго време, с цел да се приспособява към нашата скица и концепция на игра. Той е от този вид състезатели, които могат да свикнат с всяка смяна без никакви проблеми.”

Коутиньо би трябвало да дойде в Мюнхен на следващия ден или в понеделник. Той не организира пълноценна подготовка с Барселона, тъй като беше зает с Копа Америка.

Снощи Байерн взе и младия халф Микаел Кюизанс от Борусия (Мьонхенгладбах), а дни преди този момент притегли и Иван Перишич от Интер чартърен.

Левандовски обаче не мисли, че това е краят на прехвърлянията в Байерн. “Сега към този момент можем да сме удовлетворени от тима, само че пък знам, че може би ще се случи още нещо”, загатна полякът, който в петък вкара и двата гола за своя тим при 2:2 с Херта (Берлин) в откриващия мач на сезона в Бундеслигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР