Голмайсторът на Барселона Роберт Левандовски призна, че вече се чувства

...
Голмайсторът на Барселона Роберт Левандовски призна, че вече се чувства
Коментари Харесай

Левандовски: С този отбор можем да постигнем много

Голмайсторът на Барселона Роберт Левандовски призна, че към този момент се усеща " вкъщи " в Барселона в изявление, което даде за спортната медия  BeIn Sports.

" Шави беше необикновен състезател. И в този момент като треньор е запазил това чувство, че прави и предава тъкмо това, което би трябвало. Точно за това го следваме и поддържаме, като знаем, че това е правият път, по който вървим ", сподели полският нападател.

" Вече има опит. Важно е да се разбере разликата сред това да бъдеш добър състезател и добър треньор. Тази разлика се обуславя от това дали имаш триумфи или не, само че мисля, че той знае какво би трябвало да прави и го прави добре ", счита Левандовски за треньора си.

" След като завоювах Суперкупата на Испания с Барселона си споделих: " Ок, тук съм, в Барса и към този момент завоювах трофей с този тим ". Сега можем да мислим по какъв начин да завоюва още трофеи с този отбор, само че след Суперкупата се почувстваш вкъщи. Това е хубаво възприятие, че нямаш какво да доказваш, само че с този тим можем да гледаме напред и да реализираме още доста. Беше хубаво възприятие, тъй като, с цел да спечелиш шампионата, би трябвало да чакаш доста месеци, а Суперкупата ти дава убеденост и най-много на младите, с цел да се почувстват по-добре. Мисля, че целият тим имаше това възприятие откакто победихме Реал Мадрид ", сподели още Роберт Левандовски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР