Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров е

...
Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров е
Коментари Харесай

Мартин Камбуров разпуска в Рим, ще зарязва футбола СНИМКА

Голмайстор №1 в историята на Първа лига Мартин Камбуров е на сантиментална почивка с половинката си Гергана. Нападателят заведе обичаната в Рим, където старателно преглеждат забележителностите на Вечния град. Преживените мигове се запечатват на селфита и фотоси, които двойката разгласява в обществените мрежи. Мартин и Гергана отделиха един ден единствено за Колизеума. На идващия бяха при световноизвестния шадраван „ Ди Треви ".



Ден по-късно фотография демонстрира по какъв начин се забавляват на Пиаца ди Спаня. Камбуров и обичаната му са отседнали в безценен хотел в жанр ар деко, където нощувката е 650 лв.. Петзвездното украшение е ситуирано на централно стратегическо място. Той има страховит аспект към Колизеума и е покрай Вила Боргезе, Пиаца ди Спаня и Виа Кондоти, известната фешън улица на Рим. Освен на забележителностите на Рим, голмайсторът и Гергана се любуват и на италианската кухня. В една от вечерите двамата посетиха един от най-известните римски заведения за хранене, който се радва на звезда от „ Мишлен ".

41-годишният нападател евентуално ще постави завършек на кариерата си, изключително след рецесията в „ Берое ". Преди половин година той стана татко на дребния Мартин. Наскоро стана ясно, че е подхванал и бизнес с завод за мебели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР