Голмайстор №1 в историята на България - Димитър Бербатов, завършва

...
Голмайстор №1 в историята на България - Димитър Бербатов, завършва
Коментари Харесай

Бербатов си тръгва от Индия със скандал

Голмайстор №1 в историята на България - Димитър Бербатов, приключва футболното си премеждие в Индия със скандал. На разлъка с " Керала Бластърс " нападателят подлага на критика треньора Дейвид Джеймс.

Отборът на Бербо не съумя да стигне до плейофите на индийската Суперлига, а Джеймс разгласи, че ще приказва с задграничните играчи да останат за шампионата за Купата на страната. Българинът обаче е решил да се прибере вкъщи.

На профила си в „ Инстаграм “ той разгласява стори. В първата част от него Бербо поздравява българите за националния празник 3 март, а във втората разкрива за прибирането си. Именно там е и рецензията към някогашния народен вратар на Англия.

" Най-лошият, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически препоръки. Ритайте топката към гърдите на нападателите, по-късно те ще оправят. Кой, по дяволите, играе по този начин? Сезонът свърши! Време е да се прибирам вкъщи ", написа Бербатов към фотографията.

Отговорът на съотборниците му не закъсня. Един от към този момент някогашните играчи на " Керала " - канадецът Йън Хюм написа в " Туитър ": " Мисъл на деня: Ако нямаш какво хубаво да кажеш, по-добре да замълчиш ".

If you have nothing good to say, say nothing at all, as some things are better left unsaid! #ThoughtOfTheDay
— Iain Hume (@Humey_7) 4 март 2018 година

Привържениците на " Бластърс ", измежду които е и индийския футболен сътрудник Балджит Рихал, също реагираха.

" Това е безспорен позор! Тотална липса на почитание! Много непрофесионално от страна на Димитър Бербатов! Ако не си склонен стреньора си, няма потребност да го изливаш по този метод в общественото пространство. " Керала Бластърс " и индийският футбол са по-добре без него! Добре, че се отървахме!, написа Рахал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР