Голмайстор №1 на ЦСКА и А група Петър Жеков обяви,

...
Голмайстор №1 на ЦСКА и А група Петър Жеков обяви,
Коментари Харесай

Петър Жеков: Отказах 35 000 лева на месец от ЦСКА 1948

Голмайстор №1 на ЦСКА и " А " група Петър Жеков разгласи, че е отказал оферта за 35 000 лв. на месец от новия член на елитния ни футбол ЦСКА 1948. Носителят на " Златната обувка " е правилен на ЦСКА-София и е срещу обединяване с различния клуб, тръгнал от най-долните равнища на футбола ни и стигнал до елита. Подобно мнение към този момент показаха Димитър Пенев, Георги Велинов и други митове на " алените ".
 72 години армейска популярност! " Няма две ЦСКА-та. Който държи " Армията ", той е ЦСКА. Мисля, че ЦСКА 1948 би трябвало да се преименува, по този начин както употребяват към този момент и друга емблема. Гриша Ганчев даде 8 милиона лв.. На нас няма да ни пречат 1948. Вкараха ги изкуствено в Първа лига. Нямат аудитория, имат най-много 100 фена ", споделя пред " България Днес " Жеков, който се връща на епизод отпреди две години, когато е поканен на мач на ЦСКА 1948. Тогава той получава фланелка на различния клуб от някогашния състезател на " алените " от края на 70-те години на ХХ век Ангел Рангелов.
" Предложиха ми 35 000 лв. на месеца да работя при тях, само че отхвърлих. Всички ветерани поддържаме Гриша Ганчев ", безапелационен е Жеков, който се надява ЦСКА-София да се пребори за Купата на България и да зарадва почитателите с трофей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР