Голмайстор №1 на А група Мартин Камбуров разкри кой е

...
Голмайстор №1 на А група Мартин Камбуров разкри кой е
Коментари Харесай

Камбуров разкри кой е с най-големи заслуги за рекорда

Голмайстор №1 на А група Мартин Камбуров разкри кой е индивидът, който има максимален принос да заиграе на върха на офанзивата и да бележи повече попадения. През тази есен 40-годишният нападател на Берое задмина достижението на Петър Жеков от преди четири десетилетия. Най-много попадения в кариерата си той е отбелязал с екипа на Локомотив Пловдив.

“Да стигнеш до нещо такова е феноменално. Този връх е над 40 години. Трябваше да бъда доста съсредоточаване, да не изпускам сезон и да бъда по-концентриран. Беше доста мъчно. Стара Загора си има един тим – Берое и хората го поддържат. Публиката ми оказа помощ за върха, тъй като ме подкрепяха и бяха зад мен “, съобщи Камбуров в Домът на футбола.

„ Това беше и задачата за мен. Рекордът от 253 гола беше в областта на фантастиката. За централният нападател най-важното е да е гол. Чувстваш облекчение и горделивост. Първо треньорското управление да е наясно дали желае да остана. Не желая след върха да се отхвърлям. Мотивацията ми е Купата на България, тъй като преди този момент отпадахме по-рано. Интересно ми ще е против Славия и в случай че победим по-късно. Винаги съм желал да се осъществявам. Историческа година за Локомотив през 2004 година. Бяхме млади и жадни за изява и популярност. Наслаждавахме се на футбола. Следващата също бе неповторима. Играехме доста добре при Ераносян. Той ме вкара по-напред. Видя ме, че имам повече гола като отбранителен халф и ме реалокира. Дължа му доста. Футболните хора би трябвало да оказват помощ, а освен да подлагат на критика. Така ще си помогнем “, сподели нападателят на Берое.
Свързани вести Мартин Камбуров пред "Марица ": Искам дребният Мартин да стане като Джокович СНИМКИ Мартин Камбуров: Локо, благодаря! Мартин Камбуров любимец за Футболист на годината
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР