Голите снимки на звездната двойка Григор Димитров и Никол Шерцингер

...
Голите снимки на звездната двойка Григор Димитров и Никол Шерцингер
Коментари Харесай

Шерцингер поръчала скандалните снимки с Гришо! Нашият мачкал бомбите й публично за рейтинг

Голите фотоси на звездната двойка Григор Димитров и Никол Шерцингер са нарочна пиар акция, научи HotArena. След лятната им почивка на италианския остров Капри цъфнаха фрагменти по какъв начин нашият топ тенисист мачка циците на изгората си на плажа. Оказа се, че това въобще не е работа на папараци или инцидентни зяпачи. Еротичната сцена е снимана по поръчка на самата Никол, довери източник от антуража на Григор.

39-годишната американска певица заела собствен приближен човек да нащрака пиперливи снимки по време на почивката им. Идеята за сякаш непринудените фотоси хрумнала на Шерцингер и нейния импресарио. Въпросът бил звездата от „ Х-фактор ” да си вдигне още повече рейтинга.
Така се пръкнаха въпросните фотоси, които обиколиха целия свят.

При това Шерцингер и нейният импресарио хитро подават фрагментите на час по лъжичка, с цел да не се изчерпи тематиката изведнъж. Отначало пуснали към медиите единствено тези, в които знойната хавайка към момента е по бански. Но в последвалите фотоси към този момент се вижда и по какъв начин Никол е извадила от сутиена напращелите си цици, а нашето момче с ненаситност ги мачка. Твърди се, че наемникът с фотоапарата имал и някои още по-пикантни фрагменти, само че певицата решила да не прекалява, с цел да не си направи неприятна реклама, написа " Уикенд ". 

„ Ако се вгледате повече, всичките им фотоси никак не наподобяват на папарашки. Наивно е да се мисли, че измежду толкоз туристи в близост Никол Шерцингер просто ей по този начин ще си махне горнището и никой няма да я забележи. И двамата са били наясно какво вършат и какъв резултат ще има в медиите ”, споделиха от антуража на тенисиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР