Голите снимки на Майкъл Джексън може да бъдат разкрити, след

...
Голите снимки на Майкъл Джексън може да бъдат разкрити, след
Коментари Харесай

Предполагаемите жертви на Майкъл Джексън завеждат ново дело за получаване на запечатани голи снимки на покойния певец

Голите фотоси на Майкъл Джексън може да бъдат разкрити, откакто двама мъже, които го упрекнаха в малтретиране на деца, се пробваха да разпечатат правосъдни протоколи в ново дело.

Уейд Робсън, 41, и Джеймс Сейфчък, 46, и двамата настояват, че са били неведнъж изнасилвани от поп суперзвездата като деца през 80-те и 90-те години както в ранчото му Невърленд, по този начин и на други места. И двамата мъже към този момент са завеждали каузи против продуцентските компании на Джексън, като те започнаха нов опит предходната година.

Сега двамата се пробват да получат достъп до запечатани полицейски записи, свързани с обвиняванията в педофилия през 2005 година, повдигнати против Майкъл като част от делото им, което може да отиде на съд през идната година. Въпреки това законните представители на MJJ Productions и MJJ Ventures - които са благосъстоятелност на наследството на Мишел, откогато умря през 2009 година - настояват, че делото е опит да се получат " фотоси на гениталиите и голото тяло на Майкъл Джексън, направени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР