Голф звездата Хейли Дейвидсън настоява, че транссексуалността вече не й

...
Голф звездата Хейли Дейвидсън настоява, че транссексуалността вече не й
Коментари Харесай

Транссексуалната голфърка Хейли Дейвидсън настоява, че вече няма несправедливо предимство

Голф звездата Хейли Дейвидсън упорства, че транссексуалността към този момент не й дава " незаслужено преимущество ", откакто е била помолена да се подложи на тестостеронов тест.

Дейвидсън, на 30, се изстреля в заглавията предходната седмица, откакто завоюва NXXT Women Classic в Орландо, Флорида. Победата усили възможностите й да претендира за място в LPGA Tour Card и да се състезава на Scottish Open.

Има известни рецензии за това, че Дейвидсън играе в границите на дамската игра, до момента в който тя също е получавала смъртни закани по-късно нейния триумф. Тя е родена като мъж, само че е претърпяла промяна на пола и хормонална терапия.

Въпреки че Дейвидсън призна, че е имала евентуално преимущество по-рано в кариерата си, тя към този момент не има вяра, че това е по този начин. Говорейки със Sky News, тя сподели: „ Признавам, че имах незаслужено преимущество преди няколко години.

„ Преминавам от девет години. Близо девет години съм на хормони, имах интервенция... тъкмо след съвсем три години. Загубих малко над 50 благи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР