Голф легендата Тайгър Уудс призна, че няма как да се

...
Голф легендата Тайгър Уудс призна, че няма как да се
Коментари Харесай

Легендарният Тайгър Уудс: Мога отново да играя голф, но не и да бъда на върха отново


Голф легендата Тайгър Уудс призна, че няма по какъв начин да се завърне към обичания при предходните темпове, само че и би могъл да играе на няколко шампионата годишно. Уудс претърпя тежки фрактури на крайници след зверска злополука през февруари, само че споделя, че възобновяване му върви добре и скоро той още веднъж може да вземе стика в ръка.

" Положението е доста положително. Пътят беше доста дълъг и тежък, само че направих някои доста позитивни крачки напред, Имаше тежки дни, тежки седмици, само че като цяло всичко се развива добре. Нещата не се случват със скоростта, с която ми се желае. Иска ми се да мога да върша всичко, което правех преди, само че към момента не мога ", показа 45-годишният Уудс пред Голф Дайджест.

Нямам потребност да играя голф и да се съревновавам с най-хубавите в света, с цел да имам страховит живот. След интервенциите на гърба, желаех да се потвърдя на себе си, да изкача Еверест още един път. Трябваше да го направя и съумях. Този път не мисля, че тялото ще ми разреши още веднъж да се кача на Еверест, само че аз одобрявам това. Но бих могъл да играя голф. Ако кракът ми се възвърне задоволително добре, бих могъл да вземам участие на няколко шампионата. Но да се изкача още веднъж на върха не е реалистично. Бих могъл да вземам участие в няколко шампионата на година, само че не повече. Разбирам това и го одобрявам ", добави носителят на 15 мейджър трофеи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР