Голф ентусиастите бяха оставени да се почешат по главите, когато

...
Голф ентусиастите бяха оставени да се почешат по главите, когато
Коментари Харесай

Коментаторът на PGA Tour беше осъден, че „лъже“ относно иновациите на LIV Golf

Голф запалянковците бяха оставени да се почешат по главите, когато PGA Tour се похвали с нова функционалност, която те оповестиха за тяхна лична иновация.

Въпреки това мнозина бързо отхвърлиха концепцията, че технологията за следене на дронове, забелязана на Travellers Championship, в никакъв случай преди не е била виждана по малкия екран. Това е по този начин, тъй като противниците LIV Golf наподобява ги победиха преди девет месеца.

Технологията за следене на дронове увеличи визията във връзка с информацията за изстрела, която феновете получават, предоставяйки по-подробни данни за скоростта на изстрела, дистанцията и връх. Той също по този начин разрешава на почитателите да прегледат всеки кадър от събитие, излъчено от CBS, в по-големи детайлности, оповестява Daily Express.

Но бяха повдигнати вежди поради изказванието на един коментатор, че новото попълнение на PGA „ в никакъв случай не е било направено преди по малкия екран ", изключително откакто LIV употребява съвсем идентична система от предходната година. Турнето,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР