Големият въпрос е защо Мартин Божанов - Нотариуса е бил

...
Големият въпрос е защо Мартин Божанов - Нотариуса е бил
Коментари Харесай

Бойко Станкушев, АКФ: Мартин Божанов е бил бит преди куршума




Големият въпрос е за какво Мартин Божанов - Нотариуса е бил обичай, безсмислено е. Toва съобщи шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев пред Нова телевизия.

По думите му регионът, където бе погубен Нотариуса, е високо охраняван.

" Мисля, че е имало заповед да бъде премахнат, с цел да не се разприказва. В момента, в който се е появил е бил заловен. Може би е трябвало да каже, преди да бъде погубен, нещо, което е доста значимо. Или да даде нещо ", добави Бойко Станкушев.

Всичките тези институции, които съществуват без някакъв забележим резултат от работата им, следва да дават отговор. Прекалено доста сме им дали и по случая с Мартин Божанов, и по делото " Осемте джуджета ". Трябва да стартират да проверяват - свързани лица, клубове, коя е компанията записала клуба? Първата компания е благосъстоятелност на Божанов.

Станкушев добави, че би трябвало да се разпитат ръководители на профилирани звена .

" Слушах Бойко Рашков, който сподели, че 2021 година единствено няколко седмици откакто става министър, е приел и изслушал арбитър Цариградска, Ивайла Бакалова и Антикорупционния фонд. Когато сглобява картината, с цел да не се получи " теч в системата ", пуска досието със събрана информация през деловодството на Министерство на вътрешните работи и напряко в ГДБОП. Но същия ден в една медия излиза информация какво се е говорило и какво се знае ",каза той.
 Николай Стайков, АКФ: А клубът на Нотариуса със златни карти за магистрати?
Николай Стайков, АКФ: А клубът на Нотариуса със златни карти за магистрати?

Мартин Божанов-Нотариуса беше притежател на частен клуб за магистрати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР