Големият въпрос е накъде е тръгнала БСП с този лидер.

...
Големият въпрос е накъде е тръгнала БСП с този лидер.
Коментари Харесай

Гуцанов: БСП стана заложник на личните амбиции на Нинова

Големият въпрос е накъде е тръгнала Българска социалистическа партия с този водач. Партията стана пленник на персоналните упоритости на Корнелия Нинова, в сравнение с болшинството. Местните избори във Варна го потвърдиха. Това съобщи ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия във Варна Борислав Гуцанов в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"128-годишната партия не подвига летвата. Да, Румен Радев стана президент, подсилен от Българска социалистическа партия, само че какво се случи на европейските и локалните избори. Имахме късмет, само че го изпуснахме ", сподели още той.

"Видимо гласовете ни се стопяват, кметовете ни от изборите през 2015г. бяха 60 и в този момент са 60 ", разкри Гуцанов.

"Трябва да се търси отговорност за грубото тъпчене на разпоредбите на партията от Нинова и Добрев ", добави ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия във Варна.

"Не може Българска социалистическа партия да се радва, че е паднала с един гол по-малко. Българска социалистическа партия няма наличие в 50% от областите ", разяснява Гуцанов.

"В момента би трябвало да приказваме по какъв начин да спечелим идващите парламентарни избори. Българска социалистическа партия не заслужава това равнище ", приключи Борислав Гуцанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР