Големият цирк е в Агенция Митници. ГЕРБ през 2020-та и

...
Големият цирк е в Агенция Митници. ГЕРБ през 2020-та и
Коментари Харесай

Григор Здравков: Единственият, който не знае, че се краде в Агенция Митници, е Асен Василев

" Големият цирк е в Агенция " Митници ". ГЕРБ през 2020-та и 2021-ва година са хванали два пъти повече, в сравнение с за 10 месеца Агенция " Митници ". По-трагично е още повече ситуацията с късовете за цигари, които съм безапелационен, че са за контрабанда.

Това съобщи водачът на гражданското придвижване Легия " Антимафия " Григор Здравков пред " ЕвроДикоФ " по въпроса с акциите на Министерство на вътрешните работи и митниците за предварителна защита на разпространяването на опиати.

" Всичко каквото се сетиш минава от тук. След като минават количества от 500 кг., първо минават по-малки количества, които са пробни. А такива количества без да се заплаща на митници, служители на реда и политици - няма по какъв начин да стане ", безапелационен беше той.

'България няма да влезе в " Шенген ", тъй като там би трябвало да има доверие сред митници и специфични служби. Когато Агенция " Митници ", под шапката на Василев, хваща по-малко от 10 кг. опиат - ще забележим " Шенген " през крив макарон ", добави Здравков.

" Единственият, който не знае, че се краде в Агенция " Митници ", е Асен Василев ", безапелационен беше той.

Григор Здравков изрази теза, че Румен Спецов въобще не е правил инспекция на Делян Пеевски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР