Големият талант на ЦСКА Валентин Антов е привлякъл с изявите

...
Големият талант на ЦСКА Валентин Антов е привлякъл с изявите
Коментари Харесай

Валентин Антов е следен под лупа от италиански тимове

Големият гений на ЦСКА Валентин Антов е привлякъл с изявите си вниманието на няколко клуба от Англия и Италия, осведоми " Тема Спорт ".

20-годишният защитник изигра отлични мачове против Рома в Лига Европа, в които столичани записаха тъждество 0:0 на " Олимпико " и триумф с 3:1 в София. Именно тези два дуела са най-голямата витрина, която е приковала погледите на отбори от Острова и Апенините към юношата на ЦСКА. Няколко клуба към този момент наблюдават задълбочено изявите му и скоро се чака да постъпят доста солидни предложения.

Още след мача в Рим се заприказва, че " джалоросите " са си набелязали Антов като футболист, чието развиване би трябвало да се следи под лупа. Последвалият триумф в София и безупречните дейности в отбрана на младока са допълнили листата от клубове, които наблюдават изявите му. Антов ще бъде следен от редица сътрудници и скаути и в утрешния мач с Левски от 13-ия кръг на Първа лига.

Не е изключено предложения за младежкия национал, който има и 3 мача за " А " тима ни, да постъпят и през зимата, макар че от " Армията " не са давали индикации, че имат намерение да форсират възможен негов трансфер. Сделка в посока Англия наподобява повече от допустима поради обстоятелството, че механически шеф в клуба е Алън Пардю, чиято роля ще бъде да оказва помощ и при продажби на Острова, а и освен там.

Бившият състезателен шеф Кристиано Джарета, който в този момент заема същия пост в Уотфорд, пък също може да бъде потребен в тази посока.

Така става прекомерно евентуално ЦСКА да осъществя втори трансфер на млад български състезател в топ 4 от шампионатите в Европа след продажбата на Кирил Десподов в италианския Каляри против 4,2 милиона евро през януари 2019 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР