Големият талант на бъдещия новак в Калчото Бреша - Сандро

...
Големият талант на бъдещия новак в Калчото Бреша - Сандро
Коментари Харесай

Суперталантът на Бреша: Като малък бях луд по Милан, Гатузо беше моят идол

Големият гений на бъдещия дилетант в Калчото Бреша - Сандро Тонали, съобщи, че като дребен е бил почитател на Милан. 18-годишният халф, считан за правоприемник на Андреа Пирло, е мечтан освен от “росонерите”, само че и от Ювентус, Интер и Рома.

“Мечтата ми е да пребивавам с футбола. Забавлявам се и с готовност се трудя старателно. Знам, че не разполагам с проект Б. Промоцията в Серия “А” беше най-голямата страст в живота ми след повиквателната в националния тим. Каквото и да е бъдещето ми, ще взема решението с президента. Челино е добър човек. Той знае кое е най-хубаво за бъдещето ми. Щастлив съм да остана тук. Може да се трансформира в икона за Бреша. Нямам желания за Интер, Юве, Милан и Рома. Интересувам се единствено от това да играя. Всичко е допустимо, само че футболът, който одобрявам, се практикува в Италия. Баща ми е почитател на Милан, до момента в който майка ми и чичо ми - на Интер.
Sandro Tonali speaking in an interview to today's edition of Gazzetta dello Sport:

" My father is a Milanista. As a child, I went crazy for Milan and my idol was Gattuso. I was at San Siro for Kaka's goal against Lazio, and I also saw Seedorf's goal against Chievo. " pic.twitter.com/10oAETEgqL
— TheMilanBible (@TheMilanBible) May 8, 2019 Като дребен бях вманиачен по “росонерите”, а идолът ми беше Гатузо. Бях на “Сан Сиро” при гола на Кака против Лацио, като видях и попадението на Кларънс Зеедорф против Киево. Сравненията с Андреа Пирло? Не мисля за тях. Аз съм халф и играя за отбора. Опорният полузащитник е просто роля. В Италия Марко Верати има докосването и опита на най-високо равнище, само че Рожерио Сенси също изпъква. Нямам тяхната техника. Реалист съм, не проявявам скромност. Стивън Джерард беше динамичен халф, а Лука Модрич е неповторим със стила си. Здраво стъпил на земята съм. Знам, че би трябвало да работя старателно и вярно, с цел да стана по-силен, само че се справям”, показа Тонали пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР