Големият син на ръководителя на оркестър "Канарите" Атанас Стоев-Стоян от

...
Големият син на ръководителя на оркестър "Канарите" Атанас Стоев-Стоян от
Коментари Харесай

Стоян Канара с нова жена

Големият наследник на ръководителя на оркестър "Канарите " Атанас Стоев-Стоян от две седмици е с нова жена, научи от сигурни източници "Шоу ". Причината да се раздели с дългогодишната си другарка Малина, с която живееше към 7 години пък, е обичайното недоразумение и несходство с характерите. Припомняме, че Стоян е огромната обич на фолкпевицата Ивана.

Двамата от дълго време са имали проблеми, с които по този начин и не могли да се оправят, това е споделил наскоро пред другари Канара. А съгласно осведомени това напълно не е първата разлъка на двойката, само че музикантът е безапелационен, че е последната. "Както всяко нещо, и тази връзка завърши, скърбя единствено за изгубените години, не бях оценен от тази жена и това докара неизбежно до разлъка, поисквам на Малина всичко хубаво ", разяснява самия Стоян Канара. И продължава в много прочувствен звук: "Не се устояваше сприхавия й харатер и непрекъснатите й искания, които нямаха покритие ".



Сега новата тръпка на Стоян идва от човек от неговия отрасъл. Става дума за националната певица Ваня Вълкова. Страстите сред двамата прехвърчат едвам от няколко месеца, само че наподобява към този момент са много съществени.

Главата на фамилията Атанас Стоев утвърждава новата двойка. Любовта се е развихрила бързо и съществено, след следващата издънка на Малина. Стоян и Ваня към този момент живеят дружно, наподобяват щастливи и най-сетне Стоян е спокоен на новия кей, споделят негови другари. Близки до Ваня Вълкова пък споделиха, че тя е доста влюбена и ще направи всичко допустимо да задържи Стоян до себе си и тази връзка да има бъдеще.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР