Големият проблем с партито, на което е участвал синът на

...
Големият проблем с партито, на което е участвал синът на
Коментари Харесай

Коментар за изцепката на президентския син: Момче, което се състезава с известния си баща за внимание

 Големият проблем с празненството, на което е взел участие синът на президента, е разграничен на две. По-големият е, че има съответни правила и те би трябвало да се съблюдават, с цел да не се постанова да мрънкаме против ограниченията, държавното управление, Щаба.

Това е следващото скрито празненство, а не трябва. Вярвам, че в случай че за една година не се събираме и съблюдаваме ограниченията, ще победим по-бързо рецесията, сподели в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия пиар специалистът Ива Екимова.

" Другият проблем е, че сме в информационна рецесия. В момента коронакризата и всичко, което се случва към нас, е една голяма лупа, която, с помощта на разрастването на обществените мрежи, прави този проблем по-голям.

Не познавам никого от хората, които са били там. Но изключително в този момент би трябвало доста да се внимава ", съобщи Екимова.

Според нея не е трябвало предизборната акция да стартира по този метод, както и че не е трябвало това да е старт на акцията.

" В такава обстановка явно всевъзможен боеприпас е разрешен. От моя позиция, бъдещето на връзките няма по какъв начин да продължи с това замерване с компромати и тиня. Много ми се желае да приказваме с послания, които да дават вяра, решение на някакви проблеми ", уточни тя.

Според журналиста Емил Спахийски съботната преживелица в хостела е битово-политическа обстановка. " Мачът стартира. В политиката има едно доста просто предписание – всички средства са оправдани.

Властта е 100%, администрацията е 100% и парите са 100%. Битката в никакъв случай не е била за сърцата и мозъците на хората ", безапелационен бе той. " Културният крах няма граници. Ако позволим да влезем в този въртоп, ще бъдем доста окаляни ", предизвести журналистът.

Според банкера Левон Хампарцумян синът на президента се състезава за внимание.

" Аз бих погледна от една друга страна - едно момче, което е на прага на пълнолетието, което се състезава за вниманието на близките и се състезава и с татко си.

Момчешко вилнеене, съревнование с известния татко... Всичко това са мотивации, които вършат държанието не толкоз публично задоволително, само че пък в някаква дребна среда той става воин ", разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР