Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност

...
Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност
Коментари Харесай

Михаил Миков: БСП изгуби правото да бъде автентичния представител на лявото в България

Големият проблем на левицата е, че е изгубила своята достоверност и правота. Българска социалистическа партия с държанието изгуби правото да бъде достоверния представител на лявото в България и от там рушенето на по-малки обединения, фрагментацията и бягството от поддръжка на гласоподавателите, отливът мъчно ще бъде наваксан, съобщи пред Българска национална телевизия Михаил Миков, някогашен ръководител на Българска социалистическа партия, някогашен началник на Народното събрание и някогашен министър на вътрешните работи.

Според него качествата на " Продължаваме Промяната " да ръководи, да прокарва политики и да приема закони са прекомерно минимални на фона на декларираното.

По думите му опозицията би трябвало да взема решение въпросите си вътре в Българска социалистическа партия.

" Няма по какъв начин да се прогласи едно обединяване, което не почива върху някакви ясни идеологически позиции. Там се събират хора, които дълги години са повтаряли, че няма ляво и дясно, които са взели участие в обединения с десни партии, това събиране няма да увеличи доверието на жителите ", добави Михаил Миков.

Той разясни, че към този момент няма ясна поръчка за образуване на нова политическа мощ, коалиция или партия от тази групировка.

" Битката на персонажи и на облици подмени борбата на хрумвания. Десницата е раздирана от личностни несъгласия. Има скъсана връзка сред гласоподавателите и представителите на властта ", сподели още Михаил Миков и предвижда, че няма да има държавно управление отпред с проф. Николай Габровски.

" Ако има някакъв късмет за държавно управление, ще се случи към третия мандат ", сподели още Михаил Миков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР