Големият проблем на интеграцията е правото на избор. Когато родителите

...
Големият проблем на интеграцията е правото на избор. Когато родителите
Коментари Харесай

Пет неизвинени отсъствия - без помощи: Александър Сиди и Ачо Йорданов в дебат по темата

Големият проблем на интеграцията е правото на избор. Когато родителите пращат децата си в учебно заведение, би трябвало и да ги накарат и да останат там. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в утринния блок на Нова телевизия, съобщи вести.бг. 

От ГЕРБ оферират промени в Закона за семейните помощи за деца. Те упорстват месечните помощи за дете до довеждане докрай на приблизително обучение да се приключват, в случай че в границите на един месец от образователната година са позволени повече от три дни отсъствия от дете, посещаващо група за наложително предучилищно обучение, и от пет образователни часа за учениците.

" Когато не работиш, няма по какъв начин да изпратиш детето си да учи. То няма да има учебници и маратонки. Около 500 лв. коства един първокласник. Помощите са единствено от по 40 лв. на дете ", сподели още Ачо Йорданов, ръководител на Сдружение „ Единство ”.

" Тази мярка не ни тормози. Предизборно ли се вземат тези ограничения? ", попита Йорданов.

" Когато пращаш дете си на учебно заведение, единствено с цел да получи закуската, която му се поставя, няма по какъв начин да работи системата. Всеки добър български жител, който работи може да изпрати детето си на учебно заведение, а в случай че има усложнения има право да изиска помощ от страната ", приключи тематиката Сиди.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР