Големият проблем е, че масово се държим като примитивни футболни

...
Големият проблем е, че масово се държим като примитивни футболни
Коментари Харесай

Ирини Зикидис за парламентарните гафове: Плесниците в живота учиш доста по-бързо от милувките

" Големият проблем е, че всеобщо се държим като примитивни футболни ултраси. Доростол Силистра против Скрита Сила Мъдрево. И всеки замазва гафовете на своя тим и залива с мръсотия непознатите.

А нещата са простички и не виждам какъв е казусът да се артикулират ясно. 12 години ни ръководи една тайфа, която кра́де необмислено, а значително нейни членове плачат за раирана пижама. Сега пък на власт са хора, обвеяни в митичния ореол на " западни ученици ", които стартират да позволяват изненадващи (за претенцията им) неточности ", написа в собствен разбор Ирини Зикидис във Facebook.
Конституционният съд ще махне мораториума върху цените на тока и водата, счита специалист
" Народното събрание постанова мораториум върху цената на електрическата енергия, ВиК услугите и топлинната сила на равнищата на 1 януари, 2021 година..
Прочети повече
" Засега тези неточности могат да бъдат оправдани с младост и неумелост (абсолютно простими, даже ненапълно симпатични на фона на неописуемата безочливост на предишните), само че очертаващите се терзания, че липсват действителни и съществени пълномощия, би трябвало да бъдат премахнати оптимално бързо. И не, в случай че ги жалим, в никакъв случай няма да се научат.

Истината е, че от плесниците в живота учиш много по-бързо от милувките. В този ред на мисли, причини като " А ония помниш ли какви помияри бяха " и " ГЕРБ ли искаш да се върнат " са безусловно неконструктивни и глупави. Аматьорщината през днешния ден не се извинява с гьонсуратлъка от през вчерашния ден.

Иначе, аз в никакъв случай не мога да поддържа демократична партия, по простата причина, че намирам демократичната идеология за пагубна. Което няма да ми попречи да кажа добра дума, когато създадат нещо свястно за България. "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР