Големият препъни камък пред PS Vita сцената за момента е

...
Големият препъни камък пред PS Vita сцената за момента е
Коментари Харесай

3.61+ игрите скоро също ще тръгват на хакната PS Vita

Големият препъни камък пред PS Vita сцената за момента е подкарването на игри, изискващи фърмуер, по-голям от 3.60, където бе открит експлойта в конзолата. Според известния хакер TheFlow обаче, подкарването на същите тези игри към този момент е единствено въпрос на време.

В серия Twitter постове, TheFlow разкри, че през последните две седмици е работил по осем часа дневно, защото университетът му е бил във почивка. Той удостовери, че ще може да портне непрекъснатия хак Enso за фърмуер 3.65, само че сегашният 3.60 си остава малката врата към него.

На процедура, това значи, че в случай че имате подпора с фърмуер 3.60, от нея ще може да подкарвате и по-новите игри като Danganronpa V3: Killing Harmony, Darkest Dungeon, Slain и други Така обстановката припомня тази с PS3 преди години, когато след нескончаем интервал на застой, най-накрая бе открит метод за стартиране на игри с по-висок фърмуер, въпреки 3.55 да си остана условие за хакване на конзолата.

Все отново, TheFlow има добра вест и за тези, които не разполагат с такава подпора. Той е сигурен, че е намерил експлойт и в 3.67 и ще го пусне обществено. Проблемът е, че ще би трябвало да почакате много – хакерът дефинира края на годината като период за това.

Анонсите пристигнаха тъкмо година, откакто точно TheFlow откри спомагателен експлойт за подкарването на всекидневен код в портативната подпора.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР