Големият поп певец Влади Ампов - Графа рядко говори за

...
Големият поп певец Влади Ампов - Графа рядко говори за
Коментари Харесай

Графа разкри неподозирани тайни и подробности за личния си живот

Големият поп артист Влади Ампов - Графа рядко приказва за персоналния си живот, само че направи сензационно изключение и разкри неща за фамилията си, които никой не е знаел досега. 

Изпълнителят на " Ако има парадайс " приказва намерено за фамилията си - неговите родители, брачната половинка си Мария и за двете им деца Крис и Никол, както и кой огромен артист го е вдъхновил да стартира да се занимава с музика. 

" Като дете бях огромен почитател на Майкъл Джексън и музиката стартира да ме вълнува от ранна детска възраст. Това е факсимиле, само че е истина. Никога не съм си представял да се занимавам с нещо друго, с изключение на с музика ", разкри Графа в изявление пред Деси Банова за " Събуди се ". 

" Родителите ми са били постоянно до мен. Винаги са били доста сериозни, казвали са ми истината в очите. Научиха ме да бъда честен и да не прецаквам другите, с цел да съумявам. Разсъждавали ме метафизичен върху думата " триумф ", какво значи тя. Това е нещо преходно и не би трябвало да е цел, а разследване от добре свършената работа. Успехът доста да бъде доста временен и измамлив. Искам да бъда като татко си - той е страховит татко, воин и мощен човек. Научи ме на отговорност и да си спазваш думата. Майка ми пък ми даде топлината в този свят, отвори очите ми към християнството. Винаги е била поддръжка за мен и най-големият ми почитател.

От доста от дълго време започнах да желая да върша концерти в зали с билети. В началото не бяха толкоз сполучливи. Стигал съм до стадий, в който даже съм си лепял плакатите за концертите самичък. Спомням си, че напълно първоначално с моя татко тръгнахме по ул. " Графа " през нощта и лепяхме мой плакати Сега като се сетя е доста занимателно, тъй като Графа си лепи плакати на " Графа " самичък. (смее се) 

Първият ми концерт в зала 1 на НДК беше много смела крачка за времето си. Само избран вид реализатори от страдата правеха концерти там. Никога няма да спре да има скептични хора. Да не ви споделям какъв брой такива хора се появиха, когато разгласих, че ще върша концерт в " Арена Армеец "... 

Пътят не беше лек, имаше доста сложни моменти. Започвайки толкоз рано да се занимавам професионално с тази специалност вкусих и от омразата, и от хубавите моменти и положителната оценка. Дълголетието в тази специалност е да можеш да си мощен, когато не си на върха и да постигнеш една златна среда, да не се панираш, че надали не свършва светът, когато след мощен интервал си в някаква низина. Ако имаш какво да кажеш, имаш задоволително мотивация и усърдие ще пристигна миг, в който ще започнеш още веднъж да се изкачваш. 

Почти незабавно разбрах, че Мария е дамата за мен. Доста дълго време се борих за нея и си бях споделил, че в случай че ми обърне внимание и нещата се получат, то сигурно ще се оженя за нея. Тя ме промени в доста добра светлина. Станах по-категоричен в живота, започнах да споделям възприятията и мислите си по-навреме. Много сме разнообразни двамата и в+ същото време се препокриваме. Имаме хармонична връзка с нея и се допълваме. Често сме на друго мнение, само че пък това е разнообразието на любовта и живота. Научи ме да обичаш, защото преди този момент единствено съм си мислил, че мога да обичам.

За един най-силният миг е когато стане татко. Не мога да опиша това чувство  с думи. Въпреки напрегнатата специалност се старая да съм покрай фамилията си. Аз с моя татко съм като брат, като приятел. Надявам се и аз да имам тази връзка с моите деца. Това е скъпо за един родител, когато остарее ", споделя той написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР