Големият поет и певец Михаил Белчев е минал на космическа

...
Големият поет и певец Михаил Белчев е минал на космическа
Коментари Харесай

Съпругата на Мишо Белчев разказа за състоянието на певеца след спешната операция

Големият стихотворец и артист Михаил Белчев е минал на галактическа храна след незабавната интервенция, която претърпя във Варна, разкри пред "Телеграф " брачната половинка му Кристина Белчева.

Той към този момент се усеща добре и се храни по специфична диета, която са му предписали докторите. От през днешния ден музикантът към този момент си е в София и ще стартира да употребява разнообразни типове супи.

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати през вчерашния ден реамобил, който да го докара от варненската болница "Света Анна " до дома му в столицата.

"Много сме му признателни. Още предходната седмица незабавно се обади, щом е научил за случая и предложи да изпрати профилирания автомобил, само че лекарите желаеха да се изчакат няколко дни, до момента в който Мишо позакрепне след интервенцията, че въпреки всичко пътят си е дълъг.

Чак в този момент разбрах какъв брой значими са в действителност автомагистралите, тъй като където пътят е добре, пътуваме безпроблемно, само че има сектори в които е дискомфортно ", споделя Белчева.

Реамобилът е тръгнал път София към морската столица в 8 сутринта, а назад е потеглил към 14 часа.

Целият екип на здравното заведение е излязъл на входа, с цел да изпрати създателя на някои от най-любимите на генерации български песни.

"Беше доста прочувствено. С такава навалица ни изпратиха, не им се искаше да си тръгваме. Невероятни са просто, не знам по какъв начин да им се отблагодаря. Правихме си фотоси за спомен на входа и ни заредиха с доста позитивна сила ", показа още Криси.

Тя разкри, че двамата със брачна половинка й са изгледали онлайн по "Фейсбук " концерта "Старите другари ", който проведоха в Бургас, а не можаха да вземат участие поради запушването на тънките вътрешности на барда точно на 73-ия му рожден ден.

Съпругата на композитора Хайгашод Агасян е снимала огромна част от осъществяванията и им пращала непосредствено.

"Мишо се чу с всеки от сътрудниците си поотделно и им пожела триумф, а те му отвръщаха с "Бързо възобновяване ".

После описаха по какъв начин публиката избухвала при всяко споменаване на името му, а приветствени адреси са пристигнали от министъра на културата Боил Банов, от кмета на Бургас - Димитър Николовв, както и от управлението на пристанището.

Казах му - гледай по какъв начин се оказа подстрекател и обединител на жанра от болничното легло ", добави половинката на маестрото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР